Ost- och vinprovning på Brunneby 12/4-2024

Välkommen till en magisk kväll med fantastiska smaker och dofter på Brunneby Musteri. Under denna kväll bjuder vi på en kulinarisk resa till Italien. Du får fördjupa dina kunskaper om vin och den italienska matkulturen.

Vi lär känna ett antal ostar och charkuterier av olika karaktärer samt tillhörande viner som är utvalda för att harmonisera smakerna i perfekt balans med marmelader från Brunneby. Det blir en kväll med spännande smakkombinationer tillsammans med Camarda Italienska Delikatesser och Viktor Redin, Diplomerad Sommelier från The Wine and Spirits Collective. Viktor har över 20 års erfarenhet av mat och vin. The W&S Collective representerar både stora välkända vinhus som Masi samt mindre vinproducenter.

Camarda Italienska Delikatesser är en välrenommerad delikatessbutik med mångårig erfarenhet av italienska charkuterier. Helena & Francesco som driver Camarda har valt ut spännande ostar och charkuterier för oss att smaka.

Sam Degerfält är köksmästare på Brunneby restaurang. Med stor erfarenhet, passion och kreativitet komponerar han rätter som lever kvar som ett leende på dina läppar.

Fredag 12/4 kl. 18-21
550 kr/pers

Boka din plats idag till restaurang@brunnebymusteri.se eller 0141-40220.