Besök Brunneby

Brunneby Musteri ligger mycket vackert intill Göta Kanal. I Gårdsbutiken finns hela vårt sortiment av goda frukt och bärprodukter. Här finns även ett stort urval av lokalt mathantverk och noga utvalda delikatesser. På Restaurang Bettina kan du njuta av en god, vällagad lunch eller ta en fika – välj din favorit bland hembakta kakor och bullar. När solen är framme är det mysigt att sitta ute i trädgården bland äppleträden!

På Brunneby är det alltid något pågång. I Brunnebyhallen arrangerar vi storloppis, Trädgårdsmässa, Julmarknad och andra evenemang under året. Brunneby har en spännande historia och om sommaren håller vi guidade turer om gården, musteriet och den medeltida gårdskyrkan.

Gårdsbutiken

I vår trevliga Gårdsbutik finns Brunnebys egna sortiment av cider, saft, juice, sylt och marmelad. Vi har över 100 olika produkter i vårt eget sortiment. Vi har också ett stort utbud av lokalproducerade delikatesser.

Läs mer

Presentkorgar

Ge bort en kulinarisk upplevelse! Vi har ett brett sortiment av naturprodukter och lokalproducerat. En presentkorg från Brunneby passar utmärkt som en present, julklapp eller företagspresent.

Läs mer

Kommande events


 • Yoga med lunch 22/8

  22 augusti kl. 11:0012:00

  Brunneby Musteri och Anna Karin från Yogavana bjuder in till Yoga med Lunch på Brunneby. Anna Kari…

 • Loppis 26 september 2020

  26 september kl. 10:0016:00

  Lördag den 26 september är det loppis i stora Brunneby Hallen. Välkommen att fynda! Loppisen är …

 • Loppis 31 oktober 2020

  31 oktober kl. 10:0016:00

  Lördag den 31 oktober är det loppis i stora Brunneby Hallen. Välkommen att fynda! Loppisen är ö…

 • Julmarknad 3-6 december 2020

  3 december kl. 10:006 december kl. 16:00

  I år hålls vår härliga julmarknad den 3-6 december. Mer information kommer!

Fler evenemang