Besök Brunneby

Brunneby Musteri ligger mycket vackert intill Göta Kanal. I Gårdsbutiken finns hela vårt sortiment av goda frukt och bärprodukter. Här finns även ett stort urval av lokalt mathantverk och noga utvalda delikatesser. På Restaurang Bettina kan du njuta av en god, vällagad lunch eller ta en fika – välj din favorit bland hembakta kakor och bullar. När solen är framme är det mysigt att sitta ute i trädgården bland äppleträden!

På Brunneby är det alltid något pågång. I Brunnebyhallen arrangerar vi storloppis, Trädgårdsmässa, Julmarknad och andra evenemang under året. Brunneby har en spännande historia och om sommaren håller vi guidade turer om gården, musteriet och den medeltida gårdskyrkan.

Gårdsbutiken

I vår trevliga Gårdsbutik finns Brunnebys egna sortiment av cider, saft, juice, sylt och marmelad. Vi har över 100 olika produkter i vårt eget sortiment. Vi har också ett stort utbud av lokalproducerade delikatesser.

Läs mer

Presentkorgar

Ge bort en kulinarisk upplevelse! Vi har ett brett sortiment av naturprodukter och lokalproducerat. En presentkorg från Brunneby passar utmärkt som en present, julklapp eller företagspresent.

Läs mer

Kommande events


 • Äpplemottagning 2019 startar 16/9

  16 september kl. 09:0020 oktober kl. 16:00

  Nu börjar vi närma oss äpplesäsongen 2019, från och med den 16/9 är du välkommen att lämna …

 • Loppis 26/10

  26 oktober kl. 10:0016:00

  Lördag den 26 oktober är det loppis i stora Brunneby Hallen. Välkommen att fynda! Loppisen är ö…

 • Loppis 23/11

  23 november kl. 10:0016:00

  Lördag den 23 november är det loppis i stora Brunneby Hallen. Välkommen att fynda! Loppisen är …


 • Julmarknad 5-8/12

  5 december8 december

  Välkommen till Östergötlands mysigaste julmarknad. Den charmiga Gårdsbutiken och Restaurang Bett…

Fler evenemang