Gårdsbutiken

I vår trevliga Gårdsbutik finns Brunnebys egna sortiment av cider, saft, juice, sylt och marmelad. Vi har över 100 olika produkter i vårt eget sortiment. Vi har också ett stort utbud av lokalproducerade delikatesser. Vi har även trevliga presentkorgar som är mycket populära.

Varje år arrangeras olika evenemang på Brunneby såsom Loppis, Trädgårdsmässa och Julmarknad. Under sommaren tar vi emot rabarber och vinbär och om hösten tar vi emot äpplen, håll utkik på hemsidan för startdatum för mottagning.

Restaurang Bettina – Restaurang, Café & Interiör

Gårdens restaurang erbjuder en spännande lunchmeny och nybakat till fikat. De har även en trevlig present- och interiörbutik full av vackra ting och lokalt hantverk.

Restaurang Bettina som även ordnar konferanser, fester och bröllop ligger i anslutning till Gårdsbutiken. Läs mer om Restaurang Bettina på www.restaurangbettina.se.

Guidningar

Häng med på en spännande och rolig guidning om Gården, Kyrkan och Musteriet. Under sommarhalvåret arrangerar vi guidningar varje vecka. Turen som tar ca 45 min startar i Gårdsbutiken. Biljetten köper du i kassan i Gårdsbutiken, biljetterna kostar 50 kr/person, barn t.o.m 12 år gratis.

För guidning av grupp, kontakta vår guide Magnus Byman på 0705-251448. En gruppguidning kostar 700 kr.

Vägbeskrivning

Kommer du från E4:an, sväng vid Linköping och ta avfarten mot Motala. Brunneby Musteri ligger längs väg 34, strax utanför Borensberg mellan Linköping och Motala. Det är välskyltat och syns från vägen. GPS-kordinater: 58.541476 nordlig bredd, 15.329332 östlig längd.