Nyheter

Brunnebys Heartbeet

Missa inte Brunnebys goda nyhet! Heartbeet är en rödbetsjuice med svarta vinbär. Juicen har en fin balans mellan sötma och syra. Rödbetsjuice har en naturligt hög halt av nitrat som kan bidraga till välbefinnandet. Många dricker den som en boost.

Guidade turer

Varför släpptes inte Baltzar von Platen in på Brunneby? Varför har Brunneby kyrka så otroligt tjocka väggar och hur många flaskor must produceras per timme i musteriet? Häng med på en guidad tur på Brunneby Musteri i sommar, varje onsdag kl. 14 t.o.m 14/8. Turen tar ca 45 min, samling i Gårdsbutiken. Biljetten köper du […]

Rabarbermottagning v. 26

På måndag vecka 26 öppnar vi mottagningen för rabarber. Mottagningen är öppen kl. 9-16 måndag-fredag. Du får 5 kr/kg att handla för i Gårdsbutiken. Stjälkarna ska vara avblastade. Vattna rabarbern rikligt dagarna innan skörd, då blir de riktigt saftiga. Välkommen!

Weekendpaket på Göta Hotell

Vi har i samarbete med Göta hotell i Borensberg tagit fram ett härligt weekendpaket. Mycket välkommen på en matig och fruktsam helg – en smakfull upplevelse för alla sinnen. Paketet inkluderar b.la övernattning på det klassiska kanalhotellet Göta Hotell, välkomstdryck och presentation på Brunneby Musteri, afternoon tea och 3-rätters middag. Läs mer om paketet här!

Kategoriserad som Tips

Återvinn dina flaskor

Brunneby är medlem i Svensk Glasåtervinning, och vi bidrar därmed aktivt till att glaset återanvänds gång på gång på ett effektivt och miljömässigt bra sätt. Återvinn dina glasflaskor du också! Det finns inte mindre än 6000 insamlingsplatser i Sverige, en av dem är på Brunneby. Lämna dina flaskor här och ta aktiv ställning för miljön […]

Kategoriserad som Tips