Saftig sockerkaka med fläderblomssaft

Här kommer receptet till en underbar kaka med Brunnebys Fläderblomssaft:

Saftig Sockerkaka med fläderblomssaft

Ingredienser
50 g smör
2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
3 st ägg
1,5 dl strösocker
1,5 dl Brunnebys Fläderblomssaft (koncentrerad)
smör till formen

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form som rymmer 1,5 liter.
2. Smält smöret i en kastrull, låt svalna.
3. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke.
4. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt saften i en fin stråle mot slutet av vispningen.
Tillsätt mjölblandningen, varvat med smöret och vispa till en slät smet.
Häll smeten i formen.
5. Grädda i nedre delen av ugnen, 40-45 minuter. Känn med en provsticka att kakan
är genomgrävdas. Lät vila en stund innan kakan stjälps upp.
6. Tips! Dekorera kakan med god choklad, bär, florsocker eller ätbara blommor.