Konferenspaket

Konferenspaket i vacker miljö med mat & dryck i toppklass. Passa på att njuta av vackra Brunneby Musteri och kombinera nytta med nöje.

Långt från stress och vardag finns förutsättningarna för kreativitet och nya idéer. Alldeles utanför den charmiga lilla sjöstaden Borensberg, där Östergötlands vackra slätter möter Göta kanal ligger Brunneby Musteri.

Här finns konferensen för dig som letar efter en unik mötesplats i lugn och ro. Brunneby passar såväl den mindre gruppen som den stora, vi kan ta emot upp till 300 gäster. Ett besök på Brunneby är en smakfull upplevelse för alla sinnen och vårt personliga engagemang och service lämnar ett bestående intryck.

Vi har tre färdiga konferenspaket som passar för olika tillfällen. Vi ger er även gärna en offert på en skräddarsydd konferens, kickoff eller möte.

Vi ser fram emot att höra från dig. Kontakta Ellen Golbe på ellen@restaurangbettina.se eller ring 0141-40220.

 

Dagskonferens
Konferenslokal med standardutrustning, isvatten och frukt i lokalen, förmiddagskaffe med smörgås, dagens lunch samt eftermiddagskaffe med hembakad kaka.
Pris 395 kr/ pers


En Mustig konferens
Konferenslokal med standardutrustning, isvatten och frukt i lokalen, förmiddagskaffe med smörgås, dagens lunch samt eftermiddagskaffe med hembakad kaka. Provsmak av två olika sorters äppelmust serveras när det passar bäst under dagen. Det ingår även en guidad tur om Brunneby gård, kyrka och musteri.
Pris 495 kr/ pers


Brunneby de lux kvällskonferans
Konferenslokal med standardutrustning, isvatten och frukt i lokalen. Välkomponerad trerätters meny gjord av traktens och säsongens råvaror. Till detta serveras en utvald dryckesmeny av spännande smaker från Brunneby musteri.
Pris 595 kr/ pers