Konferenspaket

Konferenspaket i vacker miljö med mat & dryck i toppklass. Passa på att njuta av vackra Brunneby Musteri och kombinera nytta med nöje.

Långt från stress och vardag finns förutsättningarna för kreativitet och nya idéer. Alldeles utanför den charmiga lilla sjöstaden Borensberg, där Östergötlands vackra slätter möter Göta kanal ligger Brunneby Musteri.

Här finns konferensen för dig som letar efter en unik mötesplats i lugn och ro. Brunneby passar såväl den mindre gruppen som den stora, vi kan ta emot upp till 300 gäster. Ett besök på Brunneby är en smakfull upplevelse för alla sinnen och vårt personliga engagemang och service lämnar ett bestående intryck.

Vi har tre färdiga konferenspaket som passar för olika tillfällen. Vi ger er även gärna en offert på en skräddarsydd konferens, kickoff eller möte.

Vi ser fram emot att höra från dig. Kontakta oss på restaurang@brunnebymusteri.se eller ring 0141-40220.

Kvällsgrupper är välkomna beroende på storlek av gruppen.

 

Lunchkonferens
Konferenslokal med standardutrustning, vatten och frukt i lokalen, dagens lunch inklusive dricka, salladsbord och kaffe.

Pris 259 kr/ pers
Lunch från vår ordinarie meny.


Dagskonferens
Konferenslokal med standardutrustning, vatten och frukt i lokalen, förmiddagskaffe med ostsmörgås, dagens lunch samt eftermiddagskaffe med hembakad paj eller kaka.

Pris 395 kr/ pers
Lunch från vår ordinarie meny.


Brunneby de lux konferans
Konferenslokal med standardutrustning, vatten och frukt i lokalen, förmiddagskaffe med ostsmörgås, välkomponerad trerätters meny av traktens och säsongens råvaror. Till detta serveras en utvald dryckesmeny av spännande smaker från Brunneby musteri. Samt eftermiddagskaffe med hembakad paj eller kaka.

Pris 595 kr/ pers
Kocken tar fram speciell meny.