Laddar Event

« Alla evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julmarknad 7-10 december

7 december, 2017 - 10 december, 2017

Välkommen till Östergötlands mysigaste julmarknad. Den charmiga Gårdsbutiken och Restaurang Bettina ligger mycket vackert vid Brunneby Herrgård och den medeltida Gårdskyrkan.

Under julmarknaden klär vi hela Brunneby i julskrud med marschaller och granar som bidrar till att skapa den där riktigt mysiga julstämningen. Marknaden på Brunneby hålls i Brunneby Hallen och utomhus i anslutning till Brunneby Hallen. Du parkerar enkelt och gratis på vår nya, fina parkering. Följ eldarna och marschallerna upp mot julmarknaden. Här bjuder vi på en kopp rykande varm Brunneby Glögg!

Du hittar över 50 utställare inom hantverk och mathantverk på julmarknaden. Ta dig tid att gå runt och botanisera bland fantastiska, handtillverkade produkter och hitta de där perfekta julklapparna. Passa också på att hitta de där speciella läckerheterna till julbordet. Dofterna och smakerna är en upplevelse i sig. Här hittar du ost, korvar, skinka, bröd, ostkaka, kalvdans och andra godsaker som hör julen till.

När du sedan börjar känna dig sugen på fika eller lunch så kan du inte vara på en bättre plats än Brunneby. Restaurang Bettina dukar upp en fantastisk julbuffé, smörgåsar och goda hembakade kakor. Självklart finns Brunnebys goda julmust att dricka till.

I den julbonade Gårdsbutiken hittar du många fina julkorgar och presenter, glögg, julmust, senap, godis och mycket annat gott som hör julen till.

Till julmarknaden på Brunneby kommer man för att umgås och ha trevligt. Passa gärna på att låta barnen pyssla i pysselrummet, fiska fiskdamm och träffa tomten (lör-sön).

Fri entré och fri parkering.
Öppet tor-fre kl. 10-18, lör-sön kl. 10-16.

Detaljer

Start:
7 december, 2017
Slutar:
10 december, 2017