Laddar Event

« Alla evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Årets yogalärare till Brunneby

20 juli, 2020 kl. 17:00 - 18:30

Emilia Löf Karlsson fick den ärofyllda utmärkelsen Årets yogalärare 2020. Hon är nu ute på sommarturné i Sverige och vi har turen att få välkomna henne till Brunneby. Turnén som kallas “Silent Yoga Sweden” stannar på Brunneby måndagen den 20/7. Missa inte denna spännande möjligheten till ett underbart yogapass utomhus i Brunnebys lummiga trädgård.

I dessa tider är det viktigt att vi fortfarande gör saker som vi alla mår bra av! Därför kommer Yogavana och Brunneby Musteri vara en del en utomhusturné med stopp i Östergötland, med Yoga Games och Emilia Löf Karlsson. Emilia är en av de mest intressanta yogalärarna just nu och hennes tydligt budskap att alla kan göra yoga. Hon blandar klassiska poser med ett otroligt peppande prat med härlig musik. Alla deltagare får trådlösa lurar vilket stänger ute andra ljud och du får Emilias fina röst starkt och tydligt, rakt till dig. Emilia är utnämnd till årets yogalärare 2020 på Yoga Galan och är den första pionjären i Sverige i Silent Yoga.

Yogan startar kl 17:00 och vi håller till under träden i Herrgårdsparken vid musteriet. Anmälan sker till Swish 345kr till 123 315 81 28 (ExLabs AB) i meddelande skriver stad samt tid: Borensberg17

Du tar med dig egen matta och vi kör i alla väder, om det inte är mer en 25 deltagare anmälda 4 dagar innan event ställs event in och du får tillbaka dina pengar. Vi ber dig deltagare vara där 20 min innan klass börjar. Klassen är 75 min lång. Inga återbetalningar görs.

Varmt varmt välkomna till en unik och fantastisk upplevelse!
//Anna Karin, Lisa och Emilia

 

Detaljer

Datum:
20 juli, 2020
Tid:
17:00 - 18:30
Event Taggar:
, , , , ,