Butikssäljare/Kundrådgivare

Är du en person som brinner för att ge utmärkt service? Vill du arbeta för ett framgångsrikt familjeföretag som sätter kundnyttan först? Vi arbetar med kvalité i varje steg, långsiktigt och hållbart. Delar du vår tro på att engagemang, kompetens och teamwork är grundstommen för framgång? Då kan det var precis dig som vi letar efter, som tillsammans med oss vill skapa ett kundbemötande i världsklass!

Ditt anställningserbjudande
Du blir en viktig nyckelperson i Brunneby Musteris fortsatta tillväxtstrategi. Som medarbetare hos oss får du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, kundservice samt varuexponering. Du omfattas av kollektivavtal med avtalsenliga löner. Vi erbjuder företagshälsovård, friskvårdsbidrag, kaffe, te och frukt samt förmånliga personalpriser i butik och restaurang. Du kommer arbeta i en trevlig och genuin miljö med ett sortiment som består av egenproducerade varor samt unikt utvalda produkter från i första hand lokala producenter.

Gårdsbutik
Här arbetar vi i team med vårt fantastiska sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Vi arbetar med kompetens, kvalité och flexibilitet för att skapa tilltalande upplevelser för varje kund. Vi arbetar relationsbyggande och en väldigt viktig del i arbetet är att vilja ge service, sprida positiv energi samt att träffa nya och återkommande kunder dagligen. Gårdsbutiken och restaurangen utgör Besöksmålet Brunneby. Vi har ett tätt samarbete för att ge kunden bästa möjliga upplevelse med events och övriga aktiviteter.  Vi värnar även om ett nära samarbete med övriga delar såsom Musteriproduktionen och Lagerdelen.

Om tjänsten
I rollen som Säljare/Kundrådgivare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

 • Kundservice i världsklass
 • Försäljning och kassaarbete
 • Varuhantering
 • Arbeta som kundvärd med provsmak
 • Ta hand om bussgrupper och utföra presentationer
 • Exponering och skyltning
 • Övriga butikssysslor såsom underhåll av butiksmiljö

 

Om dig
För att vi skall trivas ihop ser vi att du är en person som brinner för att ge en utmärkt service. Som person är du en driven, ansvarsfull, resultatinriktad, kommunikativ lagspelare.

Du har ett intresse för mat, dryck samt turism. Du är kvalitets- och kostnadsmedveten. Du har en förmåga att hantera stressiga situationer samt att agera flexibelt. Du har en god fysisk förmåga att stå och gå under långa perioder samt att lyfta och bära i vissa fall tunga varor. Du kommer vara schemalagd på helger då vi har öppet 7 dagar i veckan. Vår absolut bästa försäljningsperiod är under sommarmånaderna.

 

Utöver din personliga profil behöver du följande:

 • Gymnasieutbildningsnivå (gärna inom handel och/eller turism)
 • Gedigen erfarenhet och kompetens inom service och försäljning
 • God vana av kassaarbete
 • Datavana
 • Goda kunskaper i engelska och svenska
 • Grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien
 • Matematiska färdigheter för att klara kassaarbete

 

Om din Ansökan:

Vänta inte med din ansökan, med personligt brev och CV då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. Skicka din ansökan till rekrytering@brunnebymusteri.se

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Dahl Ulfvin på malin@brunnebymusteri.se

Sista ansökningsdag: 2024-07-31
Start: Snarast enligt överenskommelse
Omfattning: 80-100%

Brunneby Musteri tror på mervärdet av jämställdhet och mångfald och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.