Konferens med yoga

Ett härligt & energigivande yogapass i samband med er konferens kommer garanterat öka allas välmående. Yogan stärker koncentrationen, ökar kreativiteten, tålamodet och ger ett mjukt sinne. Yogan passar både nybörjare och vana yogis. Starta dagen eller lunchen med denna härliga mindfulness aktivitet. Om vädret tillåter yogar vi utomhus under äppelträden.

 

Yoga på morgonen
Vi sätter en intention för dagen. Vilket tema har ni för er konferens? Anna Karin guidar er in i rätt känsla för den bästa konferensdagen. Ni väljer om ni vill ha mer traditionell yoga med mattor eller om ni föredrar “Yoga i jeans” som är yoga där du inte behöver vara ombytt och alla positioner är stående eller sittande på stol. Morgonyoga är 60 min.

 

Lunchyoga
Väljer ni yoga på lunchen blir det ett skönt avbrott av rörelse mitt på dagen. Vi samlar ihop förmiddagen och laddar kroppen och sinnet för eftermiddagens fortsatta arbete. Även här kan du välja om ni vill ha mer traditionell yoga på mattor eller “Yoga i jeans”. Lunchyoga är 45 min.

 

I konferenspaketet ingår:

  • Morgon- eller lunchyoga efter era önskemål
  • Förmiddagskaffe med ostsmörgås
  • Lunch med salladsbuffé, bröd, bordsserverad varmrätt, valfri Brunnebydryck, lättöl/vatten och kaffe/te med kaka
  • Eftermiddagskaffe med hembakad paj eller kaka
  • Anteckningsblock, penna, frukt

I konferensrummet finns Wi-fi, projektor/storbild, whiteboard till förfogande.


Pris 750 kr/ pers
Lunch från vår ordinarie meny.

 

Vi ser fram emot att höra från dig. Kontakta oss på restaurang@brunnebymusteri.se eller ring 0141-40220.

Vi erbjuder fler paket för konferenser, läs mer här!

 

Här berättar Anna Karin Ernerudh om sin yoga

Drömmer du om en kropp som gör som du vill och om ett mjukt sinne som klarar såväl vardagsbekymmer som komplexa arbetsuppgifter? Visste du att rörelse är ett av de viktigaste redskapen för att inte hamna nedstämdhet eller med en kropp som har ont?

Visste du att yoga, med såväl andningsövningar som positioner, kommer att göra dig mer närvarande och lugn i vardagen och dessutom lite rörligare eller i alla fall mindre stel. Allt detta får du ta del av när du praktiserar yoga med mig. Jag vill att alla ska kunna vara med och yoga oavsett ålder eller bakgrund. Du som känner dig för stel för yoga är allra mest välkommen för yogan är så mycket mer än att vara vig – du blir dessutom rörligare med regelbunden praktisering. Jag hjälper dig att träna på vardagen genom en stund på mattan.

Jag har en gedigen utbildning inom såväl yoga, som massage och träning samt en djup fascination för kroppen och anatomin. Jag vill att hela du ska må bra efter ett möte med mig, oavsett om det gäller träning, massage eller yoga.

Läs mer om Anna Karin och hennes yogapraktik!