Laddar Event

« Alla evenemang

Event-navigering

Julmarknad 1-4/12

1 december - 4 december

Välkommen till Östergötlands mysigaste julmarknad. Den charmiga Gårdsbutiken och Restaurangen ligger mycket vackert vid Brunneby Herrgård och den medeltida Gårdskyrkan.

Under julmarknaden klär vi hela Brunneby i julskrud med marschaller och granar som bidrar till att skapa den där riktigt mysiga julstämningen. Marknaden på Brunneby hålls i Brunneby Hallen och utomhus i anslutning till Brunneby Hallen. Du parkerar enkelt och gratis på vår fina parkering. Följ eldarna och marschallerna upp mot julmarknaden. Här bjuder vi på en kopp rykande varm Brunneby Glögg!

Utställare
Du hittar över 50 utställare inom hantverk och mathantverk på julmarknaden. Ta dig tid att gå runt och botanisera bland fantastiska, handtillverkade produkter i b.la trä, ull och metall. Här hittar du de där perfekta julklapparna. Passa också på att hitta de där speciella läckerheterna till julbordet. Dofterna och smakerna är en upplevelse i sig. Här hittar du korvar, skinka, bröd, ostkaka, kalvdans och andra godsaker som hör julen till.

Mat och fika
När du sedan börjar känna dig sugen på fika eller lunch så kan du inte vara på en bättre plats än Brunneby. Restaurangen dukar upp en fantastisk julbuffé, smörgåsar och goda hembakade kakor. Självklart finns Brunnebys goda julmust att dricka till. Det finns även en matvagn som serverar goda rätter.

Gårdsbutiken
I den julbonade Gårdsbutiken hittar du många fina julkorgar och presenter, glögg, julmust, senap, godis och mycket annat gott som hör julen till.

Aktiviteter/Scenprogram
Till julmarknaden på Brunneby kommer man för att umgås och ha trevligt. Scenprogrammet varje heltimme från kl. 11 bjuder på artistframträdanden, tävlingar och lyckohjul. För barnen (och pysselsugna vuxna) finns det härliga pysselrummet, här får man göra gammaldags julpyssel såsom apelsiner och nejlikor, pappersänglar och mycket mer. Tomten kommer också på besök, ta gärna med önskelistan (lör-sön).

Fri entré och fri parkering.
Öppet torsdag-söndag kl. 10-16.

Är du nyfiken på vilka andra julmarknader det finns runt om i Sverige? Besök då julmarknad.nu

Detaljer

Start:
1 december
Slutar:
4 december
Event Taggar:
, , , , , , , , ,